Den privata sektorn har under många år berättat sin historia genom film för att bygga och underhålla varumärket, engagera sina anställda och attrahera kompetens. ICA, Nike, IBM, Ford, Statoil - “vi har alla sett dem"

Näringslivet har berättat sin historia genom film under många år, för att bygga och underhålla varumärke, engagera sina anställda och attrahera kompetens.
ICA, Nike, IBM, Ford, Statoil - vi har alla sett dem. För att väcka entusiasm och engagemang, måste vi bjuda på oss själva, berättelserna måste upplevas ärliga, relevanta och meningsfulla.

Video hittar folk - så att folk kan hitta dig

Med video som ett verktyg för att rekrytera människor till din organisation kommer du närmare dina potentiella nya medarbetare.
Vi vet att en bild säger mer än tusen ord. Vad kan 25 bilder per sekund berätta för dina nya medarbetare? Ett bra arbetsliv handlar om människor.
Med oss når du rätt målgrupp vid rätt tidpunkt och i rätt kanal. Digitala och sociala kanaler ingår, dygnet runt - 365 dagar om året.

Fakta:

80% besöker sociala medier. Facebook, Linkedin, Twitter, Google+, Instagram m.fl.
20% besöker våra digitala kanaler, där vi i dag har ett tiotal karriärsajter i Norge, Sverige och internationellt.

Varför använda sig utav video i rekryteringsprocessen?

Video gör rekryteringen vassare! Dessutom tillför video ett tredje element: Känslor. Film som kombinerar det du SER och HÖR väcker känslor
och vi människor tar beslut baserat på våra känslor. En av de starkast växande kommunikativa trenderna är rörlig media.
2017 beräknas 74 procent av allt material på internet vara film. Det gäller att ha en slimmad och snabb process som hela tiden hålls levande.
En film har lättare att tränga igenom kommunikationsbruset genom att den skapar större engagemang. Film ger möjlighet att appellera på fler sinnen
genom musik, ljud och röster – som ett komplement till det ögat ser.

Vilken film vill du ska spelas upp i huvudet på folk när de tänker på ditt företag?

Film är ett utmärkt medium Vi skapar professionella presentationer med bilder, text och ljud för att du ska lyckas attrahera, anställa och behålla människor
med rätt kompetens. Höj din kommunikation - internt och externt - genom värdefulla och trovärdiga budskap som skapar uppmärksamhet.

Kontakta oss när du har något att berätta